lördag 16 juni 2012

Hope

Sorry vänner att inlägget om skorna kom så sent, men vi ändrade drastiskt våra planer i morse. Eftersom det var så dåligt väder så slängde vi oss i bilen åkte till Pampas Marina och provkörde en båt....i regn....jaja ibland måste man göra vissa saker utan att ta hänsyn till vädret. Anytec hade nämligen en flytande visning av sina båtar och bjöd även på vin och buffé! Vi hade dock tur för precis när vi kom fram så slutade det regna och när vi provat klart så började det regna igen :-)
Iza håller krampaktigt i sig när vi svänger i 40 knop! Kepsen har flugit av :-))
  Alexander sitter vindskyddat i kungastolen ;-) men man måste hålla i kepsen i alla fall. 

 Vad var det för vidunder vi körde? Jo en Anytec 750SPD med 350 hästars motor på. Den var så ny och fin, hade bara gått 5 min innan vi satte oss i den.
Ja det här är verkligen my kind of ride! Vad kul det var att köra och stabilt gick det trots den höga farten. Nu sitter vi här och drömmer och läser broschyrer och tittar på bilder. Får se om det blir ett sånt här monster som får börja serva oss.
Sen var det ju det här med skorna. Jag och T gick till favvobutiken Leopold & Bloom igår på lunchen. Petra hjälpte oss som vanligt med att hitta trevliga plagg åt oss. T hittade ett par linnebyxor som var jättefina och jag slog äntligen till på ett par skor som jag tittat på länge där.



Det blev ett par stövletter från Hope. De är av mjukt fint skinn och handgjorda i Italien. De kommer bli bra att starta upp hösten med.
Dagens tips är att Leopold & Bloom startar sin rea på måndag så skynda er dit för det finns några fina plagg kvar av vårens och sommarens plagg. Själv blev jag sugen på en fin t-shirt från Hope men den var från höstkollektionen så den kommer inte på rean ;-((

Nu ska fortsätta njuta av lördagskvällen med lite vin och lufttorkad skinka och Anytec broschyrer ;-))
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar